EISBCN

Enginy Integral de Sistemes Barcelona, EISBCN, va nàixer com a resposta a una demanda creixent de carències en el sector informàtic en el àmbit de les empreses d’espectacles, representants, mànagers, promotors, artistes, etc.

EISBCN és la divisió tecnològica de Planning General d’Espectacles S.L., empresa amb més de 35 anys d’experiència en el sector dels espectacles com a representant. Amb aquesta experiència adquirida en les activitats empresarials, i veient aquestes carències tecnològiques en els nostres clients del dia a dia vam decidir dedicar una part de l’empresa a aquest sector de futur en el que trobéssim solucions a tots els problemes tècnics que internament teniem solucionats i en perfecte rendiment, volent extrapolar la nostra fiabilitat i experiència a altres empreses, tant del sector com d’altres, per tant d’ajudar a sortir d’aquest boom tecnològicen el que ens actualitzem o morim en el intent.

La nostre divisió la formen un equip jove, amb experiència i inquietuds personals amb la informàtica des de ben petits,  per tal d’oferir el major ventall de possibilitats amb coneixement de causa i seguretat.

Tot el que oferim, tant novetats com propostes tradicionals ho hem testat a les nostra oficina moltes hores per garantir que el procediment és correcte i estar al corrent de tots els problemes típics de l’us diari.

Com ja veureu, no fem anàlisis de coses fora de l’abast de ningú, imatges casolanes, fetes a la nostre oficina, sense retocs, sense favoritismes, la nostre opinió sense compromís.

Carrer Tordera, 5
08012 Barcelona
Tel. 93 189 00 18 / 699 09 12 30
Fax. 93 284 59 35
sistemes@eisbcn.com

A %d blogueros les gusta esto: