Comissio de festes Pinedes de lArmengol

Pinedes de l’Armengol es una urbanització que pertany al terme municipal de La Torre de Claramunt, conjuntament amb Vilanova d’Espoia, La Serra, Ca l’Anton, La Torre Baixa i Camaró, l’extensió total es de 14,80 kilòmetres quadrats.

Està a uns sis kilòmetres del nucli urbà de La Torre de Claramunt i actualment hi ha censades unes 1.250 persones d’un total de 3.500 habitants de tot el municipi.

En si, l’ urbanització es molt gran i disposa de pista de tennis i frontó, camp de basquet, camp de futbol sala, centre social i en breu una plaça cívica multifuncional.

La Comissió de Festes està formada per un grup de veïns i veïnes de la urbanització que intenten, voluntàriament,  organitzar celebracions típiques de temporada perquè tots en puguem gaudir.

Bàsicament organitzem i vetllem durant les celebracions perquè no hi falti res i perquè tots els participants estiguin en un entorn agradable i familiar.

Cal dir, que l’Ajuntament de la Torre de Claramunt, ajuda en tot el possible, sigui econòmicament i físicament, en el que la comissió necessita per dur a terme les seves accions.

Tant l’alcalde com els regidors de l’ajuntament assisteixen als actes que aquesta comissió organitza durant l’any.

A %d blogueros les gusta esto: